Μελέτες-Ανακαίνιση ανελκυστήρων

  1. Αρχική
  2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  3. Μελέτες-Ανακαίνιση ανελκυστήρων

 

Ανακαίνιση ανελκυστήρων

Η KARMAN LIFT αναλαμβάνει την ανακαίνιση και ανακατασκευή όλων των ειδών παλαιών ανελκυστήρων, έπειτα από ειδική μελέτη και σχεδιασμό, προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις των νέων νομοθετικών πλαισίων (ΚΑ 28425 Φ.Ε.Κ. 2604/22-12-2008, Υπουργική Απόφαση ΕΛΟΤ ΕΝ 81.1 και 81.80), τα οποία καθιστούν υποχρεωτικό τον έλεγχο και την πιστοποίηση όλων των παλαιών ανελκυστήρων.

Μετά από τον έλεγχο του αρμόδιου φορέα, προκύπτει έκθεση για τις ελλείψεις του παλαιού ανελκυστήρα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου, η πολυετής εμπειρία της εταιρίας μας είναι σε θέση να προσφέρει ένα ασφαλές και λειτουργικό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Εκτός από τις υποχρεωτικές επεμβάσεις, μπορείτε να αναζητήσετε και να επιλέξετε στο site μας στην κατηγορία «ΠΡΟΪΟΝΤΑ» μέσα από μια ευρεία γκάμα, τα υλικά της αρεσκείας σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα ασφαλή, λειτουργικό και καλαίσθητο, ο οποίος ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Μελέτες-Ανακαίνιση, ανελκυστήρων, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ