ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α

  1. Αρχική
  2. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α

 

Συστήματα Ανύψωσης ΑΜΕΑ

 

Οι δυσκολίες προσβασιμότητας ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικές δυσκολίες αποτελούν πλέον παρελθόν, ακόμα και όταν δεν μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας.

Τα εμπόδια ξεπερνιούνται εύκολα με τις ειδικές κατασκευές για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ). Ανάλογα με την περίπτωση προτείνουμε το κατακόρυφο αναβατόριο kleemann, την πλατφόρμα για κίνηση αναπηρικού αμαξίδιου σε σκάλες υπό κλίση και για πιο στενές σκάλες το καρεκλάκι A.M.E.A.

Αν είστε Εργολήπτης Δημόσιων Έργων ή Διαχειριστής Δημόσιου Κτιρίου γνωρίζετε ότι είναι πλέον υποχρεωτικό να εξασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ στα Δημόσια Κτίρια. Στα κτίρια που έχει πρόσβαση το ευρύ κοινό όπως Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Πολυκαταστήματα, Κινηματογράφους, Θέατρα η αυτονομία ατόμων με αναπηρικό αμαξίδιο αποτελεί ζητούμενο. Σε μια ιδιωτική κατοικία που διαμένει άτομο με κινητικές δυσκολίες η λύση ενός συστήματος μεταφοράς ΑΜΕΑ είναι αναγκαία όταν δεν υπάρχει και δεν μπορεί να τοποθετηθεί ανελκυστήρας.

Τα επόμενα χρόνια το ποσοστό των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων θα αυξηθεί κατά 20%, σύμφωνα με μελέτες. Η ανάγκη για ευέλικτες λύσεις ανύψωσης ΑΜΕΑ γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη.

Δουλειά μας είναι να προτείνουμε το προϊόν που ταιριάζει λειτουργικά και αισθητικά στην περίπτωσή σας. Όλα τα συστήματα είναι σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια και περιλαμβάνουν τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας καθώς και στο σύστημα οδήγησης.

 

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Α.Μ.Ε.Α KLEEMANN

Ανυψωτικη πλατφορμα Α.Μ.Ε.Α. KLEEMANNH ανυψωτική πλατφόρμα ή αλλιώς αναβατόριο κλίμακας KLEEMANN για..

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ Α.Μ.Ε.Α

Συστημα ανυψωσης καθισματος KLEEMANNΤο σύστημα ανύψωσης καθίσματος KLEEMANN είναι το καλύτερο και το..

ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ, Α.Μ.Ε.Α