ΑΝΥΨΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (PARKING)

  1. Αρχική
  2. ΑΝΥΨΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (PARKING)

 Η πολεοδομική Νομοθεσία και η σύγχρονη απαίτηση των ιδιοκτητών ακινήτων για εξασφαλισμένη θέση parking σε συνδυασμό με την έλλειψη επάρκειας χώρων καθιστούν τα Συστήματα Ανύψωσης και Στάθμευσης Αυτοκινήτων αναγκαία.

Οι Μηχανικές Θέσεις Στάθμευσης διπλασιάζουν τις υπάρχουσες θέσεις στάθμευσης στην pilotis ή στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές.  Τα Αναβατόρια Αυτοκινήτων αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη και πιο οικονομική λύση για την πρόσβαση σε υπόγειους χώρους από μια ράμπα αυτοκινήτων. Ειδικές λύσεις parking με περιστροφή (pivot) ή μεταφορά του αυτοκινήτου αποτελούν μονόδρομο σε στενά υπόγεια.

Σε πολυώροφα κτίρια ή σε κτίρια parking απαιτείται Ανελκυστήρας Αυτοκινήτων και όχι Αναβατόριο. Οι ειδικές απαιτήσεις των κτιρίων αυτών προϋποθέτουν μηχανήματα υψηλής αξιοπιστίας. Σκεφτείτε τις δυσλειτουργίες και την οικονομική ζημιά σε parking που η μεταφορά των οχημάτων γίνεται με ασανσέρ όταν αυτά παρουσιάζουν συχνές βλάβες. Η karman lift διαθέτει την τεχνογνωσία αφού έχει εγκαταστήσει και υποστηρίζει τεχνικά πολλούς Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων.

Κρίσιμα σημεία κατά τον σχεδιασμό ενός κτιρίου είναι οι ελάχιστες απαιτούμενες διαστάσεις του φρέατος για την εγκατάσταση Συστήματος Ανύψωσης και Στάθμευσης Αυτοκινήτων, καθώς και η προσβασιμότητα σε αυτό.

Χάρη στα υδραυλικά συστήματα Kleemann Park εξασφαλίζονται διπλάσιες, ακόμη και τριπλάσιες θέσεις σε ήδη υπάρχουσες θέσεις οι οποίες επιτρέπουν λιγότερα οχήματα.

Στην ενότητα αυτή, σας παρουσιάζουμε συστήματα στάθμευσης και ανύψωσης οχημάτων, ιδανικές λύσεις  για νεόδμητες και παλαιές οικοδομές, πολυκατοικίες, επαγγελματικά κτίρια και εκθεσιακούς χώρους.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AUTOLIFT

AUTOLIFTΟ ανελκυστήρας AUTO LIFT της KLEEMANN είναι ανελκυστήρας αυτοκίνητων . Χαρακτηρίζεται κατά κ..

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ COMPACT

Ανελκυστηρας αυτοκινητων COMPACTO ανελκυστήρας αυτοκινήτων COMPACT αποτελεί την κατάλληλη λύση για μ..

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΛΙΣΗ)

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (οριζοντιας και υπο κλιση)Η πλατφόρμα στάθμευσης KPS 2-4 της KLEEMANN είναι η π..

ΨΑΛΙΔΩΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΨΑΛΙΔΩΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΟι ψαλιδωτές πλατφόρμες-ασανσέρ αυτοκίνητων είναι ιδανικές για κτιριακ..

ΑΝΥΨΩΣΗ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ, (PARKING)